Material Planner/Production Scheduler

Bijna 100 jaar, zolang gaan Libeert & Belgische chocolade hand in hand.
Ons gróótste plezier? Dat is de glimlach bij klein en groot, tijdens het delen en genieten van onze chocoladecreaties. Deze worden steeds duurzaam gemaakt volgens het Familierecept, dat staat voor vertrouwen en respect. Vertrouwen in 100% Belgische chocolade, gemaakt van de beste ingrediënten en met respect voor onze cacaoboeren.

 

Voor de verdere uitbouw van onze Supply Chain afdeling, zoeken we een:


Material Planner/Production Scheduler

In de job van Material Planner/Production Scheduler ben je verantwoordelijk voor de tijdige en correcte aanlevering van de grondstoffen en verpakkingen om de productieafdelingen op continue wijze te voorzien van de nodige materialen. In deze functie ga je de productflow doorheen de volledige productiecyclus plannen en coördineren. Je zorgt voor een tijdige planning van productie-werkorders naar de productievloer om zowel interne deadlines als leveringsafspraken van klanten te behalen.

Jouw takenpakket houdt in:

1. Je bent verantwoordelijk voor de korte termijnplanning van de productielijnen. Je plant de orders in functie van: de behoefte, de beschikbare capaciteit en de beschikbare grondstoffen

2. Je bepaalt de behoeften aan grondstoffen, verpakkingen en personeel op korte termijn voor de verschillende productielijnen en doet een tijdige en nauwkeurige aanvraag via SAP naar het magazijn.

3. Je monitort de inkomende en uitgaande goederen tussen magazijn en productie om op elk moment te beschikken over een correct beeld van de voorraad, je bent hierbij key-user van de voorraadbeheersmodules in SAP.

4. Je laat periodieke stocktellingen uitvoeren om een correct beeld te verkrijgen van de actuele voorraad in de productieafdelingen.

5. Je identificeert risico’s voor productieonderbreking en bevoorradingsproblemen en stelt oplossingen voor.


6. Operationeel werk je nauw samen met jouw collega’s van Productieplanning, Aankoop en Productie, en 2 magazijniers.

7. Je onderneemt tijdig actie waar nodig om een optimale samenwerking en informatiedoorstroming te garanderen tussen Supply Chain en Productie.


Waarom is dit iets voor jou?

• Je hebt een Master of Bachelor diploma en beschikt reeds over enkele jaren ervaring binnen planning/supply chain.

• Je hebt affiniteit met een productieomgeving

• Je hebt voeling met IT toepassingen: ERP/MRP

• Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en beschikt over de nodige dosis assertiviteit.

• Je denkt oplossingsgericht en en beschikt ook over de nodige analytische vaardigheden.

• Je beschikt over een uitstekende kennis van het Frans, zowel mondeling als schriftelijk en kan je vlot uitdrukken in het Nederlands of het Engels.


Aanbod: Je komt terecht in een vlakke organisatie waar initiatief en autonomie geapprecieerd en gestimuleerd worden met daarbovenop toffe collega’s en héérlijke chocolade! Mooie verloning, afhankelijk van competenties en ervaring en ruime mogelijkheid tot het volgen van opleidingen.

Interesse?

Vertel ons per e-mail jobs@libeert.com waarom jij binnenkort voor die extra glimlach binnen Libeert zal zorgen en we nemen spoedig contact op!